Zonnepanelen laten reinigen door Schoonmakelaar

Heb jij zonnepanelen op je dak of weiland liggen en komt er een laag stof op? Dan kan dit ten koste gaan van het rendement. Het is dan belangrijk dat de zonnepanelen worden gereinigd.

Je zonnepanelen laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf is een verstandige keuze. Ons team is gespecialiseerd in zonnepanelen. Deze hebben een speciale behandeling nodig om de panelen niet te beschadigen. Wij leggen je graag uit waarom Schoonmakelaar de juiste keuze is voor het reinigen van jouw zonnepanelen.

zonnepanelen laten reinigen

Eigen zuiveringsinstallatie

In tegenstelling tot veel andere schoonmaakbedrijven, heeft Schoonmakelaar een eigen zuiveringsinstallatie. Bij het reinigen van zonnepanelen heb je natuurlijk water nodig, dit wordt meestal ingekocht. Ingekocht water heeft altijd een minimale kalkdichtheid van 0.7. Schoonmakelaar heeft een eigen installatie waarmee we zelf het water zuiveren. Dit water heeft een kalkwaarde van 0.0. Dit is het meest zuivere water dat er is. Het brengt totaal geen schade aan.

Tevens zijn wij hierdoor niet afhankelijk van derden. We hebben ze altijd een buffer en komen nooit zonder water te zitten. Hierdoor kunnen wij ook de grotere projecten moeiteloos aan.

We gebruiken enkel osmose water

Wij gebruiken speciaal osmose water. Dit is gedemineraliseerd water en is vrij van zouten, kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium, kalium en meer. Dit heeft veel voordelen. Het osmoseapparaat verwijdert zelfs de kleinste opgeloste stoffen uit het kraanwater doordat het een zeer krachtig filter bevat en maakt het daardoor een heel zuiver water.

De juiste temperatuur

Schoonmakelaar brengt het water altijd op de juiste temperatuur voordat we starten met het reinigen van de zonnepanelen. Tijdens een zonnige dag kunnen panelen flink warm worden. Soms wel tot 80 graden. Wat je dan niet wil is de panelen reinigen met koud water van 10 graden. Door het water te verwarmen voorkomt dat mogelijke barsten en scheuren.

schoonmakelaar zonnepanelen
schoonmakelaar
zonnepanelen reinigen

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.